Open menu

Schouten Zekerheid Assuradeuren

Bel 010 - 288 44 44 voor vragen of meer informatie.
Wij helpen u graag!

Bedrijfsprofiel

Schouten Zekerheid Assuradeuren B.V., tevens handelend onder de handelsnamen Boelaars Lambert Assuradeuren en VvE Assuradeuren, is een volledig zelfstandig en onafhankelijk volmachtbedrijf met inmiddels volmacht van 16 gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Dit zusterbedrijf van Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantien B.V. werd in 1978 opgericht en heeft als doel: het zelf snel en adequaat creëren van verzekeringsoplossingen voor de aangesloten tussenpersonen.

Schouten Zekerheid Assuradeuren B.V. is gefocust op kwalitatief volwaardige producten voor een goede prijs en een beheerste en integere bedrijfsvoering.

Als gevolmachtigde hebben wij de bevoegdheid om producten van verzekeraars te leveren. Zowel de standaardproducten zoals de verzekeraars deze aanbieden, als maatwerk onder ons eigen merk. 
Schouten Zekerheid Assuradeuren B.V. heeft voor haar relaties, zowel particulier als zakelijk, specifieke verzekeringsconcepten ontwikkeld, welke alleen via haar bemiddelingsbedrijf en alleen bij haar volmachtbedrijf verkrijgbaar zijn.

Voor de relatie en de assurantietussenpersoon levert dit veel voordelen op. Door goede automatisering zijn wij tot snelle polisafgifte in staat. Voorts draagt de schadeafdeling zorg voor een snelle en deskundige afwikkeling van schades.

Schouten Zekerheid Assuradeuren B.V. werkt samen met een selecte groep assurantietussenpersonen. Als volmachtbedrijf zijn wij een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappijen.

Onder het tabblad verzekeraars vindt u meer informatie over onze volmachten. Op het tabblad tussenpersonen treft u meer informatie over de met ons samenwerkende tussenpersonen aan.

Meer informatie

Neem contact met ons op via 010 - 288 44 44 of stuur ons een e-mail.

Downloads